Kilpailuta lainat

Lainojen kilpailuttaminen ei voisi olla enää helpompaa. Täytä yksi lainahakemus ja saat monta lainatarjousta. Hakemus ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita lainoista sopivimman.

Valmistaudu liittämään hakemukseesi viimeisimmän verotuspäätöksen erittelyosa. Jos se ei ole sinulla tallessa, niin saat tilattua sen osoitteesta Vero.fi ja se toimitetaan sinulle parissa päivässä.

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttamispalveluita on tullut markkinoille hurjaa tahtia vuoden 2017 aikana. Niiden toimintaperiaate on tarjota asiakkaille helppo ja nopea lainanhaku, yhdellä hakemuksella haet lainaa useasta, jopa noin 20 eri lainapalvelusta. Nämä lainapalvelut ovat ihan samoja mitkä löytyvät myös Kulutusluotot-osiosta. Yleensä näistä kaikki tarjoavat lainaa 50.000 € saakka. Tämä johtuu siitä, että yksi heidän lainatarjoajistaan tarjoaa jopa 50.000 € lainaa. Tämä kyseinen lainantarjoaja on Komplett Bank.

Kilpailutuspalvelut ovat onnistuneet rakentamaan helpon sovelluksen hakea lainaa, mutta jos haluat hakea isompaa, jopa kymmenien tuhansien suuruista lainaa, niin kannattaa hakea suoraan Komplett Bankista tai Bank Norwegianista. Bank Norwegian ei ole ainakaan toistaiseksi tehnyt sopimuksia näiden kilpailutuspalveluiden kanssa, joten Bank Norwegianilta et saa tarjousta ilman, että haet sitä suoraan heidän sivuiltaan.

Bank Norwegian on ehdottomasti paras lainantarjoaja mitä tällä hetkellä markkinoilta löytyy! Pääset hakemaan lainaa klikkaamalla alla olevaa logoa.

Bank Norwegianin etuihin voidaan lasketaan helppo hakemus, nopea käsittely, matala korko ja lisälainamahdollisuus. Tästä on kirjoitettu muun muassa Oletko velkakierteessä?-osiossa. Jos olet velkakierteessä ja sinulla on aikomus maksaa yhdellä isolla lainalla KAIKKI pienet lainat pois, niin silloin on parasta jos saat tarvittaessa haettua tältä samalta lainantarjoalta lisää lainaa. Muuten sinulla saattaa helposti käydä siten, että otat lisälainaa jostain muualta ja kohta laskuja sataa taas joka puolelta.